Min baggrund:
– Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, 2013
– Uddannet laborant, 1992

Lad os give det bedste til os selv og vores børn, også når det handler om snacks og mellemmåltider.

Hampegaarden er startet af Silvia Melo i 2015, og produkterne er udviklet med stor inspiration fra og smagssparring med børn i forskellige aldre.
“Det startede med at min søn gik sukkerkold, når han efter skolen skulle til fodboldtræning, og vi begyndte i fællesskab at lege med forskellige råvarer og sammensætninger for at skabe en energibar som var både sund og energigivende, uden tilsat sukker. Det er i dag blevet til energibarerne, som er 100 % økologiske med et højt næringsindhold, gode fedtsyrer og naturlig sukker fra dadler og rosiner. Min baggrund som laborant og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, kombineret med min store interesse for sund kost, fik mig til at eksperimentere og finde en god kombination af de bedste og mest næringsrige ingredienser. Kravet var, at det skulle ende med et lækkert produkt. Og det er lykkedes! Hampebarerne er blevet ”godkendt” af både børn, unge og voksne.”

“Mit store ønske er at bidrage til en fremtid med mere økologi og sundere og renere fødevarer.”

“Mia Damhus fra Center for Ernæring og Terapi (CET) har været en stor inspiration for mig. Under et praktikforløb i 2012 havde jeg fornøjelsen af at arbejde sammen med og lære af Mia Damhus. På CET er fokus på mikronæringsstoffer, fedtsyrer, vitaminer og mineraler, der alle spiller en meget stor rolle i vores sundhed, velvære og præstationsevne. Den viden har jeg sat i spil under udvikling af de forskellige produkter.”